Inspirerende verhalen van deelnemers

Ontdek hier de verhalen van deelnemers aan ons programma, zoals Robert Dunsmore, Mark Jovanovic en Turquessa Bryson, die hun passie en talent ontdekten en nu met kwetsbare mensen werken. Deze ervaringen tonen aan hoe ons programma zorgtalenten klaarstoomt voor de sector en organisaties helpt met arbeidsmarktuitdagingen.

Verhalen van werkgevers

Organisaties die deelnemers van het Oriëntatieprogramma te werk stellen, delen hun ervaringen. Zo vertellen Evelien van der Laan en Elien Klein Nijenhuis, beiden werkzaam bij Arkin, over de kwaliteit en positieve inbreng van de deelnemers binnen de organisatie. Daarnaast bespreken Adriënne Timmermans en Cassandra Bron, beiden werkzaam bij ZGAO, hun aanpak om met behulp van het Oriëntatieprogramma de personeelstekorten op de arbeidsmarkt te verkleinen.

De eerste stap naar een zinvolle carrière

Overweeg je deelname? Laat deze verhalen je dan begeleiden bij je beslissing. Het programma is een uitzonderlijke kans om je potentieel te ontdekken en je passie toe te passen in de belangrijke zorg- en welzijnssector. Neem de eerste stap naar een zinvolle carrière. Ontdek wat het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn voor jou kan betekenen!

Tijdens dit gratis oriëntatieprogramma (t.w.v. € 1800) werken werkgevers én opleidingsinstituten samen. Voor jou betekent dit dat je binnen 10 weken grote kans op een baan maakt.