Verhalen

Maak kennis met de inspirerende verhalen van zowel deelnemers als organisaties die betrokken zijn bij het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn. Leer over de persoonlijke groei van deelnemers en de positieve impact op organisaties. Of je nu overweegt deel te nemen of gewoon nieuwsgierig bent, deze verhalen bieden een waardevol inzicht in de resultaten en voordelen van het programma.

Verhalen van deelnemers

Op deze plek vind je inspirerende verhalen van deelnemers aan het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn, die door hun deelname hun passie en talent hebben ontdekt. Maak kennis met RobertMark en Turquessa, die vertellen over hun persoonlijke groei en reis in de sector.

Verhalen van werkgevers

Organisaties die deelnemers van het Oriëntatieprogramma te werk stellen, delen hun ervaringen. Zo vertellen Evelien van der Laan en Elien Klein Nijenhuis, beiden werkzaam bij Arkin, over de kwaliteit en positieve inbreng van de deelnemers binnen de organisatie. Daarnaast bespreken Adriënne Timmermans en Cassandra Bron, beiden werkzaam bij ZGAO, hun aanpak om met behulp van het Oriëntatieprogramma de personeelstekorten op de arbeidsmarkt te verkleinen.

Ontdek jouw unieke rol in de bloeiende zorgsector

Deze verhalen laten niet alleen zien hoe het oriëntatieprogramma helpt bij het ontdekken van passie en talent, maar ook hoe het bedrijven ondersteunt bij het inspelen op uitdagingen op de arbeidsmarkt. Het programma biedt een unieke kans om te ontdekken hoe je jouw talenten en passie kunt ontwikkelen en kunt inzetten in een betekenisvolle rol binnen de groeiende zorg- en welzijnssector.

Bekijk de inspirerende verhalen van onze deelnemers en organisaties en ontdek wat het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn voor jou kan betekenen. Durf de sprong te wagen en zet de eerste stap naar een nieuwe en waardevolle carrière in de zorg- en welzijnssector.

Tijdens dit gratis oriëntatieprogramma (t.w.v. € 1800) werken werkgevers én opleidingsinstituten samen. Voor jou betekent dit dat je binnen 10 weken grote kans op een baan maakt.