Cassandra Bron, nu een praktijkopleider en verpleegkundige bij ZGAO, vond haar passie voor zorg na de zorgervaring van haar moeder. Als een voormalige zij-instromer, is ze momenteel betrokken bij evenementen en gastlessen voor toekomstige zij-instromers in Slotervaart.

Cassandra Bron

Praktijkopleider en Verpleegkundige ZGAO

De kans om kennis te maken met diverse zorggebieden

Bij ZGAO geeft Cassandra gastcolleges over verschillende onderwerpen, waaronder ouderenzorg en verpleeghuiszorg. Ze is trots op haar werk als praktijkopleider en geniet ervan om zij-instromers te verwelkomen en hen te helpen alle aspecten van de zorg te ontdekken.

Een van de programma’s die Cassandra aanbeveelt is het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn. Dit programma biedt geïnteresseerden de kans om kennis te maken met diverse zorggebieden, waaronder wijkverpleging, acute zorg, psychiatrie en jeugd- en kindgerichte zorg. Het is een uitstekende mogelijkheid voor mensen die nog niet weten welke richting ze willen uitgaan in de zorg.

Een programma met diversiteit en vele kansen

Cassandra BronCassandra is enthousiast over het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn vanwege de diversiteit en de kans om nieuwe kandidaten te ontmoeten. Ze moedigt iedereen die geïnteresseerd is aan om zich aan te melden via de website van ZGAO. Het programma kan niet alleen helpen om het tekort aan zorgprofessionals op te lossen, maar ook het begin zijn van een succesvolle carrière in de zorg. Cassandra raadt het programma dan ook aan aan iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg en wil ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Meld je vandaag nog aan

Ontdek, ontwikkel en versterk jouw positie op de arbeidsmarkt. Tijdens dit oriëntatieprogramma leer je samen met anderen en maak je kennis met uiteenlopende beroepen in de sector zorg en welzijn.

Cassandra is enthousiast over het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn vanwege de diversiteit en de kans om nieuwe kandidaten te ontmoeten. Ze moedigt iedereen die geïnteresseerd is aan om zich aan te melden via de website van ZGAO. Het programma kan niet alleen helpen om het tekort aan zorgprofessionals op te lossen, maar ook het begin zijn van een succesvolle carrière in de zorg. Cassandra raadt het programma dan ook aan aan iedereen die geïnteresseerd is in een baan in de zorg en wil ontdekken wat de mogelijkheden zijn.

Meld je vandaag nog aan

Ontdek, ontwikkel en versterk jouw positie op de arbeidsmarkt. Tijdens dit oriëntatieprogramma leer je samen met anderen en maak je kennis met uiteenlopende beroepen in de sector zorg en welzijn.

Cassandra Bron

Verhalen van deelnemers

Op deze plek vind je inspirerende verhalen van deelnemers aan het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn, die door hun deelname hun passie en talent hebben ontdekt. Maak kennis met RobertMark en Turquessa, die vertellen over hun persoonlijke groei en reis in de sector.