Inspirerende verhalen van werkgevers

Op deze pagina nemen we je mee achter de schermen bij organisaties die samenwerken met het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn. Deze bedrijven bieden kansen aan onze deelnemers en delen hun inzichten over de positieve impact die het programma heeft op hun organisatie.

Verhalen van deelnemers

Op deze plek vind je inspirerende verhalen van deelnemers aan het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn, die door hun deelname hun passie en talent hebben ontdekt. Maak kennis met RobertMark en Turquessa, die vertellen over hun persoonlijke groei en reis in de sector.

Begin aan een Betekenisvolle Carrière

Overweeg je deel te nemen? Laat deze inspirerende verhalen je keuze ondersteunen. Het programma is een unieke gelegenheid om je talenten te ontdekken en je passie te benutten in de essentiële zorg- en welzijnssector. Zet de eerste stap richting een betekenisvolle carrière en ervaar wat het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn voor jou kan betekenen!”

Tijdens dit gratis oriëntatieprogramma (t.w.v. € 1800) werken werkgevers én opleidingsinstituten samen. Voor jou betekent dit dat je binnen 10 weken grote kans op een baan maakt.