Turquessa Bryson is 32 jaar oud. Met eerdere ervaringen in administratie, klantenservice en productiewerk, heeft haar verhuizing naar Nederland haar geholpen om haar passie voor de zorgsector na te streven.

Turquessa Bryson

Deelnemer Oriëntatieprogramma Zorg & Welzijn

Een Inspirerende carrièreswitch naar de zorgsector

Turquessa koesterde al vroeg de wens om in de zorg te werken. Na haar Nederlandse verhuizing en periode in de productiesector, leidde het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn haar uiteindelijk naar haar passie – de zorg. Aangespoord door haar nauwe band met haar oma, richt ze zich nu op het ondersteunen van ouderen die hulpbehoevend zijn. Ze is trots op haar keuze voor de zorg.

Een mooie toekomst in het verschiet

Turquesse BrysonHet Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn heeft Turquesse geholpen om een keuze te maken en zich verder te ontwikkelen. Ze werkt hard om zichzelf te verbeteren en de beste zorg te kunnen bieden. Over vijf jaar ziet ze zichzelf met haar diploma in haar hand, genietend van haar vak en van het leven. Turquesse kijkt met veel blijdschap terug op het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn. Het heeft haar geholpen om haar dromen waar te maken en de uitdaging aan te gaan. Ze raadt het programma zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een baan in de zorg.

Meld je vandaag nog aan

Ontdek, ontwikkel en versterk jouw positie op de arbeidsmarkt. Tijdens dit oriëntatieprogramma leer je samen met anderen en maak je kennis met uiteenlopende beroepen in de sector zorg en welzijn.

Het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn heeft Turquesse geholpen om een keuze te maken en zich verder te ontwikkelen. Ze werkt hard om zichzelf te verbeteren en de beste zorg te kunnen bieden. Over vijf jaar ziet ze zichzelf met haar diploma in haar hand, genietend van haar vak en van het leven. Turquesse kijkt met veel blijdschap terug op het Oriëntatieprogramma Zorg en Welzijn. Het heeft haar geholpen om haar dromen waar te maken en de uitdaging aan te gaan. Ze raadt het programma zeker aan aan iedereen die op zoek is naar een baan in de zorg.

Meld je vandaag nog aan

Ontdek, ontwikkel en versterk jouw positie op de arbeidsmarkt. Tijdens dit oriëntatieprogramma leer je samen met anderen en maak je kennis met uiteenlopende beroepen in de sector zorg en welzijn.

Turquesse Bryson

Verhalen van werkgevers

Organisaties die deelnemers van het Oriëntatieprogramma te werk stellen, delen hun ervaringen. Zo vertellen Evelien van der Laan en Elien Klein Nijenhuis, beiden werkzaam bij Arkin, over de kwaliteit en positieve inbreng van de deelnemers binnen de organisatie. Daarnaast bespreken Adriënne Timmermans en Cassandra Bron, beiden werkzaam bij ZGAO, hun aanpak om met behulp van het Oriëntatieprogramma de personeelstekorten op de arbeidsmarkt te verkleinen.